Sunday, January 2, 2011

Saya Suka Bundle!

Salam... Halo... Salam 1Malaysia. Ni 1st time aku mem"blog"kan diri aku. Aku takde pengalaman dalam blogging or whatever sebab aku ni bleh dikategorikan buta IT jugak la. Tapi realitinya aku cuma rabun jauh je.. Aku suka beli barang2 bundle kat www.ebay.com.my & www.mudah.my sebab murah dah banyak pilihan.Aku start bershopping kat website tu masa aku tengah study kat UiTM. Aku tengok ramai student yang pakai barang2 branded. So, lumrah manusia kan... Aku pun mesti lah nak jugak! Tapi bila fikir2 balik, mana pulak la nak raba duit beli barang2 branded tu??? So, aku pun search la kat internet (setakat guna www.google.com untuk search aku pass tau!). Pastu aku terjumpa la www.ebay.com.my & www.mudah.my... Maka, aku pun start bershopping!

No comments: