Saturday, January 8, 2011

Baju-baju Saya

Baju2 ni aku pakai tak sampai 5 kali. Aku jaga elok2 tau. Takde cacat cela so far.. Aku letak harga dari RM 10.00 sehelai. Kebanyakan baju aku beli kat ZARA, MNG, SEED, ELLE, EDWIN. Yang takde brand pun ada. So, kalau sape2 berminat boleh sms/email aku. Kalau korang tak mampu tapi nak jugak beli kat aku, korang bleh book dulu tapi kene bayar 10% from original price la. Any futher question, bleh tinggal comment or apa2 je.
 Ni la almari aku... Ni dah tak berapa tersumbat sebab aku dah alihkan separuh. Tak cukup hanger aku siap beli 2 storage box tapi still tak muat gak.


 Ni yang belum gantung. Hanger pun tak cukup nak hang semua baju2 aku.

Yang ni obvious gila tersumbat!

No comments: