Sunday, January 2, 2011

1st time Job

Abis study, aku pun berjaya mendapat pekerjaan tetap tanpa perlu mengganggur lansung! Alhamdulillah... Rezeki aku. Masa tu aku belum officially graduate pun. Bila dah keje je, masa ni la aku jadi gila shopping. Sampai tersumbat2 almari kat umah aku. Baju dah bertimbun2... So, kalau boleh aku nak LET IT GO separuh la + aku nak kawin bulan 7 ni. Takde tempat nak letak baju husband aku... Hua..Hua...Hua.. Sedih gila... So, aku berkorban untuk bakal husband aku la ni. Murni tak hati aku???

No comments: