Tuesday, August 23, 2016

Blinq Products

Assalamualaikum readers,


Post kali ni nak share tentang make-up.

Kalau kita diberi pilihan, kita mesti nak make-up yang senang kita cuci, & kita pakai balik especially yang muslim.

Kat sini ada produk bumiputera-muslim yang dijamin puas hati bila pakai.

Kenapa agaknya ya?

Blinq Foundation


Blinq foundation tanpa silikon! Maksudnya memudahkan kita ketika berwudhuk, tak perlu nak cuci dulu ke apa.

Glowing, rasa halus mulus je. Confirm tak menyesal & puas hati sangat tau.

Harga pun mampu milik RM 59 sm & RM 65 ss (tak termasuk pos)

Tinggalkan komen or Whatsapp +6012-6031390


 



Blinq Beauty Drink


Blinq beauty drink pula sangat sesuai untuk penjagaan diri dari hujung kaki sampai ke hujung rambut. 

Pendek kata sangat sesuai untuk pengamal kecantikan & kesihatan.

Bahan-bahan dari makanan yang berkhasiat seperti:

Soursop
Honey
Dates
Pemogranate 
Stevia

Harga rm 99 sm & rm 105 ss (tak termasuk pos)

Tinggalkan komen atau whatsapp +6012-6031390


 
 

Jus al-khan

Boleh digunakan sebagai ikhtiar kepada penyakit 3 serangkai; penyakit masa kini yang menyerang sesiapa sahaja tak kira tua atau muda.

No harm trying. Selagi bahan-bahan pembuatannya dari sumber yang halal dan bersih.

Harga rm 59 sm & RM 65 ss (tak termasuk pos)

Tinggalkan komen atau whatsapp saya +6012-6031390

  

Pinkylicious!

Yang ni memang superb sebab saya dah cuba sendiri tau.

Scar jadi pudar dari sebelumnya. Tapak kaki dari kasar, terus halus mulus dalam masa 7 hari je!

Harga rm 69 sm & RM 75 ss (tak termasuk kos pos)

Tinggalkan komen atau whatsapp saya +6012-6031390

  

No comments: